Съдържанието, което създавам, ти харесва?

Да работим заедно!

Създаването на съдържание не е просто хоби за мен – от 3 години се занимавам професионално с дигитален маркетинг в направление копирайтинг и социални мрежи. Опитът ми и като инфлуенсър, и като специалист, ми дава предимството да знам как се случват нещата от двете страни и да реализирам успешни проекти, които генерират резултати. 

Какво мога да направя за Вас?

Instagram post

Висококачествени естетически снимкови публикации в социалните ми профили, придружени от увлекателно описание.

Instagram Reels

Грабващи вниманието видеа в социалните ми профили, които да популяризират Вашия бизнес.

Instagram stories

3-5 професионални stories, представящи Вашия продукт или услуга. Възможност за запазване в Highlights.

Копирайтинг

Текстове за сайтове, реклами и социални мрежи, статии, имейл кампании и всеки друг вид текстово съдържание.

Блог публикации

SEO текстове в личния ми блог, които да представят бранда Ви и да генерират трафик към Вашия сайт.

Социални мрежи

Предлагам също услуги като консултации, създаване на съдържание и управление на социални мрежи.

Бизнеси, с които съм работила

Отзиви от клиенти

"Работим съвместно с прекрасната Мария-Никол от 4 години. Искаме да изкажем възхищението си от професионализма, коректността и отговорността при изпълнение на поетите ангажименти. Добрите организационни методи и най-вече за финалната цел и добре свършената работа. Благодарим и за съдействието и безценната помощ, благодарение на която успяхме във важен и труден момент за нас, когато профила в социалната ни мрежа Инстаграм бе откраднат. Тя откликна мигновено , сподели новия профил на нейните последователи и успяхме да възвърнем голяма част от тях!"
"Останах с много добри впечатления от работата ни с Мария-Никол. Тя е творчески настроен човек, който не изпълнява сляпо задания, а допринася с идеи за по-доброто позициониране на продукта или бранда, който рекламира."
"Изключително благодарни сме на @dailydoseofmanny за съвместната ни работа. Създава професионално съдържание с много добро качество, което е креативно и привлича вниманието. Впечатлени сме и от лоялността към бранда и постовете, които тя сама пожела да публикува за нас, дори и след като ангажиментът й приключи. Бихме я препоръчали с удоволствие! 😊"
"Мария-Никол е професионалист със слънчева усмивка, весел характер и неизчерпаема креативност. Със своя уникален щрих предлага увлекателно и автентично съдържание, експертиза и полезни съвети на своите ангажирани последователи. Добра комуникация, спазени срокове и успешни кампании. Ценен партньор. Работата с нея е истинско удоволствие!"

Ваш ред е!

Готови ли сте да пренесете бизнеса си на следващото ниво?

За мен ще е удоволствие да обсъдим евентуална съвместна работа! Можете да се свържете с мен чрез посочените координати!