Здравей, аз съм Мария-Никол!

Щастлива съм да те посрещна на територията на сбъднатата ми мечта – моят блог. А сега нека ти разкажа повече за себе си и как реших да създам Daily Dose of Manny.

Коя съм аз?

Мечтател, пътешественик, меломан, кълбо от енергия и кралица на драмата – това са само част от думите, които описват същността ми.

Още от дете обожавам да пиша и да споделям гледната си точка със света. В комбинация с интересите ми, това доведе до започване на блогърската ми дейност, първоначално в Инстаграм, а по-късно и тук.

За какво ще си говорим тук?

Всички теми, които засягам в съдържанието си, са базирани на опит и преживявания – тук няма да откриеш информация за нещо, което не съм видяла, изпробвала или изпитала лично. Основните неща, за които говоря в социалните ми профили, са тези, които ме интересуват и в ежедневието – красота, пътешествия, литература, здравословен начин на живот и грижа за себе си.

Защо грижа за себе си?

В лятото преди завършването на висшето си образование, претърпях “прегряване” вследствие на граници, които сама си бях поставила. Тогава реших, че трябва да се превърна в най-важния си приоритет и започнах да обръщам повече внимание на психичното си здраве.

Днес се старая чрез съдържанието тук да напомня на максимално много хора колко са значими и колко е важно да се грижат за себе си. Егоизмът в здравословни граници не е нещо лошо, а е необходимост.

Какво правя извън блога?

Кариерата ми не се различава особено от дейността ми тук. В последния момент се отказах от следване на Журналистика и завърших Културен туризъм. Само след година в сферата обаче, установих, че това не е моят път, и започнах работа като копирайтър на свободна практика.

Няколко курса по дигитален маркетинг по-късно се озовах в успешна компания, в която вече повече от 2 години се занимавам със създаване на съдържание за сайтове и социални мрежи и управление на инфлуенсър кампании.

Надявам се в блога ми да откриеш вдъхновението, което ще те превърне в най-добрата версия на себе си! Ако това, което правя, ти е интересно, ще се радвам да ме последваш и в социалните мрежи!