Идеи за коледни подаръци + кодове за отстъпка / Блогмас 2023

Макар още да не съм извадила коледната украса, еуфорията около любимия ми празник отдавна е тук – за блогърите подготовката за Блогмас започва някъде около Хелоуин. 😀 Създавам го всяка година от началото на блога, а за новите веднага обяснявам  – Блогмас е поредица от статии на коледна тематика, с които през целия месец ще допринасям за коледното ти настроение. Подготвила съм ти кодове за отстъпка в партньорство с любими брандове, както и една голяма игра със страхотни награди. 😉

Какво те очаква в Блогмас тази година

Блогмас 2023 се състои от 10 статии, а във всяка от тях ще бъде скрита по една дума. 10-те думи сформират изречение, а всеки, който го разкрие и ми го изпрати, може да спечели кутия, пълна с подаръци, подбрани от мен. Абонирай се за блога ми, за да не пропускаш нито една статия и да увеличиш шансовете си за спечелване на играта!

След като ти разкрих всички подробности, е време да обявим официалното откриване на Блогмас в Daily dose of Manny с първата тема – идеи за коледни подаръци! Виж кои са предложенията ми, с които да зарадваш себе си или близките си за празника:

Авторски красоти от Moname Design

Започвам с един подарък, който аз правя за себе си вече втора година и го намирам за изключително красив и практичен. А фактът, че с покупката му подкрепям и талантлив български творец, ме прави още по-щастлива. Става въпрос за настолния календар на Moname Design. Вики е истинска вълшебница и създава невероятни произведения от картички до принтове и картини, а можеш да я потърсиш също и като помощник с дизайна ако имаш свой бизнес или идея, която искаш да реализираш.

Персонализирани подаръци за всеки повод

Следващото ми предложение обхваща не само Коледа, а и всеки друг празник и личен повод. На сайта personalizirai.bg можеш да откриеш огромно разнообразие от подаръци, в които да добавиш щипка лично отношение, за да ги направиш още по-специални. А с код DAILYDOSE10 получаваш 10% отстъпка на всички предложения. На снимката е рачешката ми чаша, а любимият има същата с неговата зодия. В сайта има секция изцяло с коледни подаръци, така че несъмнено ще откриеш нещо подходящо за твоите любими хора. Оставям ти линк тук.

Важно: Само от днес до неделя (1-3.12) всички продукти на сайта са с 30% отстъпка, която може да се комбинира и с моя промо код!

Един по-нестандартен годишен планър

Обожавам планъри, любител на Астрологията съм, така че не знам за вас, но аз виждам следващата ми идея за подарък като нещо велико. 😀 Ако имате познато човече с подобни интереси, съм сигурна, че ще се откроите на Коледа, ако изберете да подарите този Астропланер от издателство Бениториал. Освен стандартен седмичен планър, продуктът съдържа полезна основна информация за науката Астрология, както и много практически упражнения за себепознание и развитие с помощта на звездите и планетите. За всеки месец са отбелязани и най-важните астрологични събития. Аз съм голям фен на подобни подаръци, които съчетават практичност с интересна и полезна информация, и съм сигурна, че и много други хора биха го оценили. 😉

Бижута от стомана от Steel Bijoux

Следващата ми препоръка отново е по-ориентирана към дамите, и по-специално тези, които са любители на качествените бижута. Аз съм фен на среброто, но тази година преоткрих стоманата като много по-достъпен и устойчив материал, направила съм вече 3 или 4 поръчки от сайта на Steel bijoux и честно казано вече избягвам да влизам там, защото винаги си харесвам по нещо ново. 😀 Предлагам обаче вие да влезете вместо мен и да се насладите на разнообразието от красиви модели за всеки вкус. А специално за всички читатели на блога Steel Bijoux предоставиха код MARIAN10 за допълнителни 10% отстъпка на сайта! 😉

Натурални свещи с коледен аромат

Завършвам статията с още един универсален подарък, който би паснал на всеки дом и може да допринесе за още по-уютна и коледна обстановка. Соевите свещи на Wallflower candles са истинска ароматна магия и нямам търпение да посетя щанда им на коледния базар в Пловдив и да се заредя с нова колекция от свещи с лимитирани коледни аромати! Ти също можеш да откриеш творенията на Ани там и да избереш своето ухание на място, или да разгледаш сайта, към който ти оставям линк.

При избирането на подаръци за любими хора винаги се старая да заложа на нещо персонализирано или пряко свързано с интересите на човека, а идеалният вариант е и подаръкът да е дело на български творец, тъй като така доброто дело се разпространява в двете посоки. Какви са твоите критерии при избиране на подаръци за близките ти?

Благодаря, че стигна до тук! Можеш да се абонираш за блога от полето по-долу, за да не пропускаш статии. Ще се видим скоро във втората статия от Блогмас! 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *